Svadby

Svadby aktuálne pripravujeme tam, kde vieme jedlo navariť. Rozhodli sme sa tak preto, aby bolo jedlo čerstvé a ihneď servírované.
Ponuka hlavných jedál, ale aj bufetových stolov na sezónu 2025, 2026 a zrejme aj 2027, naďalej zostáva verná klasike, ktorú sa Vám snažíme podávať v modernejšej forme.
A stále razíme pravidlo, že v jednoduchosti je krása !
Lebo každý chce poznať najmodernejšie trendy v gastronómii a pritom sa aj tak najviac teší na sviečkovú alebo rezeň ! :)
Čo ponúkame a ako to funguje:
- Prípitok, Polievku, Hlavné jedlo, Bufetové stoly, Kávu, Inventár a Obsluhu
- Výzdobu aktuálne neponúkame
- Svadby pripravujeme aj v kultúrnych domoch v obciach
- Ideálny počet hostí je do 100 osôb (plus/mínus)
- Ponuky jedál s cenami posielame mailom
- Pripravujeme cenové kalkulácie na mieru podľa Vášho výberu
- Aktuálna cena na osobu za naše služby začína na 45€/osoba za kompletný cateringový servis, podľa výberu jedál, náročnosti svadobnej hostiny a nákladov
- Po výbere jedál si zvykneme dohodnúť osobné stretnutie a pozrieť si sálu a kuchyňu
- Následne sa dohodnú detaily a zaplatí sa záloha vo výške 40% z celkovej sumy
- Rezervujeme Vám termín
V prípade akýchkoľvek otázok nám neváhajte napísať, alebo zavolať !
Hlavné jedlá:
1. Sous vide bravčová panenka a kurací steak na demi glace omáčke, slaninový chips, varené baby zemiačky na masle s petržlenovou vňaťkou a čerstvý zeleninový šalátik
2. Konfitované kačacie stehno, červená kapusta s lokšami na masle
3. Sous vide kačacie prsia, restovaná červená kapusta,jemná demi glace, batové pyré
4. Hovädzie a bravčové líčka na demi glace róse omáčke s červeným vínom, glazovaná mrkva s pečenou pancettou a zemiakové pyré
5. Pečená bravčová panenka alebo Kurací steak alebo Grilovaný losos, špargľa s čiernym koreňom na masle, jemná smotanovo-horčicová omáčka, pučené zemiaky s opraženou cibuľkou
6. Pomaly pečené jahňacie lýtko na portskom víne so zemiakovou kašou s čerstvým jemným chrenom a mikrozeleninkou
7. Trilógia bračová panenka, kurací steak, hovädzia roštenka, demi glace omáčká, s vyprážaným zemiakovým gratinom a julienne mrkvou a cuketou
Bufetové jedlá:
Vyprážané bravčové/kuracie rezne
Kuracie pečené stehná horné/dolné
Pečená bravčová krkovička
Konfitované kačacie stehno
Grilované klobásky
Sviečková na smotane s brusnicami
Kuracie soté na smotane so zeleninou
Kuracie prsia zapečené s paradajkou a mozzarellou
Segedínsky guláš
Maďarský guláš
Burgundské hovädzie
Varená hovädzia roštenka
Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou
Kurací špíz so slaninkou a zeleninou
Grilované rebierka
Bavorské pečené koleno
Grilovaný losos/ Treska na masle
Kotlíkový guláš
Pečené kapustové listy s mletým mäsom (holúbky)
Grilovaný hermelín
Vyprážaná ryba
Vyprážaný karfiol


Prílohy:
Parená knedľa
Karlovarská knedľa
Zemiakové lokše
Červená kapusta
Dusený špenát
Pečené baby zemiaky s koreňovou zeleninou
Varené baby zemiaky na masle
Zemiakové pyré
Batátové pyré
Dusená ryža
Grilovaná zelenina


Šaláty:
Grécky šalát
Kuskus šalát so zeleninou
Cestovinový šalát
Zemiakový šalát
Cézar šalát
Zeleninový šalát
Dezerty a chuťovky Fingerfood Vám radi ponúkneme v rámci našej ponuky studenej kuchyne - Slaný Bar
Napíšte nám a radi Vám pošleme ponuky jedál aj s cenami !
Alebo nám rovno napíšte, čo by ste si vybrali spolu s ostatnými detailmi (dátum, miesto svadobnej hostiny, očakávaný počet hostí, ...,) a pripravíme Vám cenovú kalkuláciu na mieru !
